Ako

Takto resetujete Google Home, Nest Mini a Nest Hub

Ak máte doma Google Home, Nest Mini alebo Nest Hub a chcete sa ho zbaviť, mali by ste resetovať reproduktor alebo inteligentný displej. Potom ho vrátite späť do továrenského nastavenia. Je to užitočné, aby vaše údaje nevyžiadal niekto iný. S inteligentnými zariadeniami je všeobecne dobré vymazať všetky vaše digitálne stopy, čo sa týka iba inteligentných reproduktorov a obrazoviek. Pre každý produkt musíte vykonať rôzne akcie, o ktorých s vami diskutujeme nižšie.

Začíname s domovskou stránkou Google a potom pokračujeme s Google Nest Mini a potom s Google Nest Hub. Takže ak máte jeden z týchto produktov, viete, kde hľadať.

Reproduktor Google Home

Reproduktor Google Home je v Holandsku na predaj už niekoľko rokov. Je pravdepodobné, že tento reproduktor si v tom čase kúpili ľudia so záujmom o inteligentných ľudí alebo hlasových asistentov, takže je pravdepodobné, že ste ich už roky mali. Ak chcete reproduktor vymeniť za iný alebo ho len vyhodiť, musíte vykonať iba jednu akciu. Na zadnej strane nájdete tlačidlo mikrofónu. Keď ho podržíte pätnásť sekúnd, asistent Google v určitom okamihu oznámi, že operácia bola úspešná.

Google Nest Mini (a Google Home Mini)

Napriek tomu, že oba produkty sú v zásade rovnaké, musíte ich vrátiť do továrenského nastavenia iným spôsobom. Google Nest Mini (ktorý spoznáte podľa otvoru v spodnej časti, ktorý umožňuje zavesenie), vyžaduje, aby ste najskôr vypli mikrofón. Toto tlačidlo je na boku. Potom musíte na 15 sekúnd stlačiť ruku na vrch. Nie príliš ťažké, samozrejme. Google Home Mini má v spodnej časti vlastné resetovacie tlačidlo. Toto tiež držíte pätnásť sekúnd. Ak všetko prebehlo dobre, automaticky dostanete potvrdenie od Asistenta Google.

Google Nest Hub

Vpravo od zadnej časti Google Nest Hub, inteligentného displeja gigantu vyhľadávacieho modulu, sú dve tlačidlá hlasitosti. Mali by ste stlačiť obidve naraz a podržať ich desať sekúnd. Ak to urobíte správne, automaticky dostanete správu o tom, že sa vraciate späť na pôvodné nastavenia z výroby. Všetko, čo musíte urobiť, je potvrdiť svoju akciu.